tacsi - sausage dog

Lesz nyáron egy vakációs bibliahét a gyülekezetünkben, ahol a gyerekek majd pontokat gyűjtenek és a hét végén apróságokat "vásárolhatnak". Többen is vagyunk, akik megpróbáljuk támogatni a  hetet azzal, hogy készítünk ezt-azt. Ezért készült ez a kis tacsi is, aki még vár a testvérkéjére, aki szintén készülőben.  A minta ebből a könyvből van, de ellentétben az ott leírtakkal a végtagokat gombokkal varrtam fel, hogy mozgathatóak legyenek és varrtam egy farkicát is, merthát mégis hogy néz ki egy igazi tacskó farkinca nélkül!
There is going to be a summer  bible week for the kids in our congregation where the children will collect points and at the end of the week they will be able to "buy" little things by paying with the points. Some of us from the congregation try to support this week and make little things. I sewed this sausage dog for this occasion and it is still waiting for its brother who is in progress. The pattern is from this book, but I changed a bit by addig buttons when sewing on the arms and legs to have them moveable and I made a tail, because a sausage dog have to have got a little tail, haven't it?

3 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

milyen édes ez a tacskó! és micsoda jó könyveid vannak! :)

Zsuzsa írta...

Ez jobb, mint ami a könyvben van! és az a szivecske...:-D

Timici írta...

nagyon jó fej kutyusod lett! gratula!
Bencém is ilyen kutyust kért, de még Balázs bárányával sem vagyok kész:(, hol a füle hol a lába tűnik el a lakásban:S pedig már olyan régóta megígértem neki hogy megkapja, ejnye én!:/