mókus csoport - group squirrel

Végre egyben meg tudom mutatni mi lett a kis mókusos kitűzők sorsa. Kicsi ballagótarsznyákra kerültek az idén mókus csoportból elballagó gyerekeknek, akik most 10-en vannak - a többiek még maradnak egy évet, nekik még majd készül a többi kis tarisznya. Eredetileg tervben volt, hogy a kicsik jele is rákerül, de végül úgy döntöttünk közösen az óvónőkkel, hogy így jobb, régen sem volt a jel rajta a tarisznyán, csak egy kis hímzett mókus. Most a hímzett helyett nyomdázott mókus kitűzők kerültek a sarkokra, amiket levehetnek és máshol is használhatnak majd a gyerekek, emlékül :)
I can show you the real place of the little squirrel badges at last. These are small bags for the children who leave the nursery this year from group squirrel. It means 10 children this year, the others will leave next year, their bags are in progress. Originally we planned to sew the children's symbol onto it as well, but at last we decided together with the nurses that small badges with squirrels would be enough. Some years ago the bags looked nearly the same with little embroidered squirrels without the symbols. Now the difference is that instead of embroidery, little stamped squirrels are in the corners that can be used as a badge later on, because it has a safety pin on the back side. 

2 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

el sem tudtam képzelni, mi lesz a nyomdákkal. ez nem is jutott eszembe, pedig milyen jó ötlet a kitűző! szépek lettek a tarisznyák!

Otthon Művek írta...

Milyen aranyosak lehetnek velük a kis mókuscsopisok!