egy esküvő, egy koszorúslány - a wedding and a flower girl

Esküvőn voltunk a hétvégén, néhány pillanatképet hoztam Nektek!  A kicsi lányom koszorúslányként is szerepelt, így erre az alkalomra varrtam neki egy ruhát, amiben nagyon sokmindenki "benne" van, ugyanis a lenvászon anyagot egy kedves barátnőm adta nekem, a szabásmintát egy másikuktól kaptam kölcsön, a kicsi virágokat pedig, amik az övet díszítik és egy pedig egy kis hullámcsatra került, Anyukám horgolta. Én csak a gombokat és egy kevéske csipkét vettem hozzá. Mikor kicsit kezdett hűlni az idő, fehér rövidujjú pólót adtunk alá.
Az esküvőn nem csak nagy sokaság volt, de egy kis tücsköt is sikerült közelebbről is megvizsgálni, ahogy a  második képen látható is :) 


We went to a weddig on the weekend and I brought to You some pictures. My little girl was one of the flower girls, so I sewed a new dress for this occasion. This is a special dress as the fabric, that is linen came from one of my dear friends, the pattern was lent me by another friend and the little flowers on the belt and one in her hair were crocheted by my Mom. When the weather turned cool, we put a little white T-shirt under the dress.
Besides the many people taking part the weddig we found a little cricket, shown on the second picture :).

7 megjegyzés:

GumiPók írta...

Nagyon csinos a ruha, igazán jól áll a koszorúslánykának.

erdoseva55 írta...

Nagyon ügyes vagy ,kedves kis ruha lett, biztosan sokáig emlékezik majd rá a kislányod.

Zsuzsa írta...

Juj, de szép ez a ruha! Egyszerű és elegáns. Nagyon ügyes vagy! Ez a zöld mellény meg úgy nő, ahogy a legapróbb :-)

Otthon Művek írta...

Nagyon szép kis ruha, tökéletes fazon, egyszerű és elegáns, a kis virágok pedig nagyon feldobják. Szépek a csemeték is, valamennyi!

MrsYarnart írta...

szépen megvarrtak, a képekért gratulálok, nagyon szépek a gyerekek is. (a koszorúskislány született fotómodell)

borsoo írta...

Köszönöm szépen a kedves soraitokat, igazán jól esik :)

Timici írta...

csini lett a ruha!!!nagyon szép a lánykád;o)