márciusi párna - March pillow

Eredetileg egy másmilyen párnát terveztem varrni, de amikor az előzőt megcsináltam volt valaki, aki hiányolta a pirosat a kék mellől. Így ezt most neki készítettem. Máskülönben valószínűleg nem is raktam volna ilyen formában egymás mellé a két színt és anyagot, de most ennek jelentősége van és a mintázat sem véletlenül lett ilyen, amibe v betűket lehet beleképzelni. Ez lesz így a második párna ebben a hónapban. Sokan kérdezik mit csinálok majd ennyi párnával, de végül nem is lesz olyan sok, mert már a következőre is van "megrendelésem", ilyesmit a kicsi lányom is szeretne, természetesen lányos színekben. És az azt követőkre is van már elképzelés és hely is, ahova kerülhetnek.
Originally I wanted to sew a different pillow, but when the previous was ready someone told me that red colour is missing. So this pillow is for him. Otherwise I may not have chosen these two colours and fabrics together. But now it has meaning and not only the colours but the pattern has something to say. This is my second pillow in this month. Many people asked me what I can do with so many pillows, but I can, as I mostly give them as a present. And I have little "procurers", too; my little daughter would like a pillow like this with girlish colours, so that is going to be my next project.

6 megjegyzés:

GumiPók írta...

Nagyon jól mutat egymás mellett a két szín! Vidító! :)

Zsuzsa írta...

Nagyon szép lett! És tavaszias vidám, piknikezős...Elárulod, a színek és a mintázat jelentőségét? Sokáig néztem a képet mire rájöttem, hogy milyen blokkokból tetted össze a huzatot.

borsoo írta...

GumiPók: köszönöm szépen, ebből is látszik jó, ha az ember nem csak a saját feje után megy :)

Zsuzsa: köszönöm, elárulom, megírom Neked

Tündérlátta írta...

Most mindenhol a vidám színek kerülnek elő. Nagyon szép a párna! Nem szokványos minta. Mutatós!

borsoo írta...

Tündérlátta: köszönöm szépen :) !!

Névtelen írta...

Just thought I would drop by and say hello! thank you for putting my little blog on your sidebar.
I love this cushion - its bold, happy and bright. Hope you have a lovely week.K at Designcrafty.