áprilisi párna - April pillow

Kicsi lányomnak varrtam ma mivel ő is szeretett volna, ahogy írtam is korábban, új, saját párnát. Nem volt elég rózsaszínes anyagmaradék (ez is az oka, hogy így az utolsó pillanatban kezdtem hozzá a varráshoz, azt gondoltam valamikor majd eljutok és veszek még hozzá anyagokat), ezért fehérrel kombináltam, de amint meglátta délután rögtön siker volt. Ölelgette, cipelte magával. Bevallom nekem is tetszik így, talán jobb is, mintha csupa rózsaszín lenne, nem bánom, hogy végül nem tudtam elmenni anyagért és a tényleges maradékokból gazdálkodtam. Ez a Pillow Party-ba nevezett utolsó párnánk, ugyanis nem tart tovább a móka. Az elején nem volt világos ez a számomra, csak a múlt hónapban szembesültem vele, hogy ez lesz az utolsó ilyen jellegű kihívás. Ettől függetlenül biztosan fogok még varrni párnahuzatot, párnát....csak nem lesz határidő :)

I sewed this pillow today for my little daughter, because as I mentioned before she also longed for an own, new pillow. I did not have enough pinky scraps (this is the reason why I started to sew only in the last moment... I had thought that I would be able to go and buy new fabrics for her pillow) so I combined my scraps with plain white fabric. But as soon as she discovered it in the afternoon it was a great success, she took it with herself everywhere hugging it all the way. To tell the truth I like it this way and maybe it turned out better that I had no possibility to buy new fabrics and used only the real scraps for the pillow. This is our last entry for the Pillow Party, as it is the last month. It was not clear for me at the beginning, I only realised in March. But I am sure I will sew more pillows in the future, the only difference is that there will be no deadline :)

8 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

szép lett a fehérrel, jól kiemeli a virágok szép rózsaszínét. igazi, kislányoknak való párna :)

borsoo írta...

igen, és már többedszerre bizonyosodik be, hogy néha jó, ha hagyjuk, hogy az anyagok és a körülmények irányítsanak picit :)

GumiPók írta...

Nekem is nagyon tetszik így, fehérrel! Nem csodálom, hogy lánykád annyira örült neki! Szép!

Manda írta...

Great scraps! Cute pillow!

Zsuzsa írta...

Nagyon szép!Egyre jobban szeretem a kisvirágos anyagokat!

Otthon Művek írta...

Most divatba is jöttek a virágos anyagok, de ettől függetlenül szerintem az ilyen apróvirágos minta abszolút örök, és szép, vidám színeket választottál. A fehér pótlás pedig határozottan előnyére vált.

Rachel at Stitched in Color írta...

Thanks for joining in on the Pillow Party! Wishing you many future pillow projects =)

erdoseva55 írta...

Nagyon tetszik, ügyes vagy!