kcwc 2012 tavasz első nap / kcwc spring 2012 day one

Egy lányos darabbal kezdtem a hetet, mert mint már többek, többször leírták és tapasztalták a lányos ruhákat könnyebb, gyorsabb, egyszerűbb elkészíteni. Maradt még az itt használt pöttyös anyagomból és már hónapokkal ezelőtt megtetszettek ezek a kis bő nadrágok -bloomer-ek. Így én is kiszabtam és megvarrtam a kicsilánynak, nyárra vidám darab lesz. Sajnos csak estére lettem teljesen kész, így csak vakus képeket hoztam.

I started the week with a girly item. It was written down many places and I also experienced that much easier, quicker and simpler to sew for girls than for boys. I had some fabrics from this dotty one and I found these little bloomers many weeks ago and liked them very much. So I cut the fabric and sewed today our one for my little girl. I think it's going to be a happy little piece for summer time. Unfortunately I got ready only late evening so I had to use the flash for the photos.

5 megjegyzés:

GumiPók írta...

Nagyon csinos lett! ♥

Zsuzsa írta...

Tegnap megmutattam a blogod a barátnőmnek, aki nagyon kreatív és profin varr és 2,5 éves a kislánya. Teljesen le volt ájulva, milyen szépeket kötsz, varrsz....Ez is bombasztikus!!! Gondolom a szabásmintát is te csináltad :-)

borsoo írta...

Köszönöm, aranyosak vagytok :)! A szabásmintát részben csináltam én, egy sokkal nagyobb méretű (hogy a bőség meglegyen) fiúnadrág szabásmintáját rövidítettem, alakítottam.

MrsYarnart írta...

nagyon aranyos, vidám darab! éppen olyan, mint az eredeti. nagyon ügyes vagy!

Monika írta...

Annyira aranyos!Milyen szép kis-nagylány!!!!!