tervem és a valóság - my plan and the reality

A tervem jövő hétre az volt, hogy csatlakozom a tavaszi KCWC-hez, ami egy nagyon jó kezdeményezés. Anyagok összekészítve, tervek a fejemben....csakhogy közben kiderült a nagyobbik iskolásomék idei előadásához díszletet kell csinálni és a saját gyerkőcnek a jelmezt mindenképp, de még ezen kívül is lehet, hogy akad munka. A díszletet pedig egy másik anyukával ketten varrjuk majd meg és jövő hét végére készen kellene lennie. Így nem tudom, az eredeti terveimből sikerül-e majd valamit megvalósítani, viszont bíztatok minden varráshoz kedvet érző anyukát, nagymamát..., hogy csatlakozzon és jövő hét folyamán naponta legalább 1 órát, szabjon, varrjon, hadd készüljön minél többminden a gyerkőcöknek!

My plan was for the next week to join the spring KCWC. Fabrics are here in a pile, plans are in my head..but it turned out that my bigger schoolboy"s class need help for their play. We have to make not only the costumes for our own child but the scene as well till next weekend. I make it together with another Mom. So I do not know if I can make anything else, but I encourage every Mom and Granny who like to sew to take part in  the spring KCWC and sew at least an hour a day to make clothes for the kids!

4 megjegyzés:

Flier Judit írta...

Ma hajnalban keltem, hogy legalább egy-kettővel készen legyek :) Végülis a jelmez is beleillik a tematikába; drukkolok, hogy sikerüljön a KCWC-terveket is megvalósítani!

borsoo írta...

Köszönöm Judit, jól esik! Kiváncsian várom, miket készítettél idén!

Zsuzsa írta...

Díszletet, jelmezt varrsz?! Hu, de szuper!!! Egyébként nagyon tetszenek ezek a projekt hetek, remélem sikerül 1-2 jó nadrágot, szoknyát megvarrnod/kiszabnod!

MrsYarnart írta...

én is szurkolok, hogy sikerüljön! :)