fázós derékra - for a cold waist

Régóta nézegettem a különféle derékmelegítőket, mert nem szeretem, mikor a nadrágból leguggolásnál kilóg a derekam. Meg egyébként is kilóg, mert az elmúlt időszakban szinte csak csípőnadrágokat lehetett beszerezni, a nadrágvarrásig (magamnak) meg sosem jutottam hozzá időhiány miatt. Így elhatároztam már régebben, hogy varrok magamnak, aztán mikor láttam kedoráéknál, akkor végre én is hozzáláttam. Egy nadrágomat használtam mintának és mivel már régóta böngésztem a  derékmelegítőket, és olvastam tapasztalatokat is, úgy döntöttem kicsit megszabom, az elejét ívesre és kicsit szűkebbre veszem, mint a hátsó felét. A felső részbe gumit is húztam lehet, hogy, ha legközelebb varrok az aljába is húzok, ahogy annál a márkánál van, amiről az íves mintát meg  a gumiház ötletét vettem.
I have been watching for a long time the different waist warmers, because I do not like when my waist is out. i am simply cold. So I decided to sew one quite a long ago, but I got down to it at last after seeing at kedora. I sewed alittle bit different, because I cut the front part a bit lower and tighter than the back part and added elastic to the upper part. Maybe next time I will add elastic to the bottom part as well.

3 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

mostanában én is egyre fázósabb vagyok :)

Zsuzsa írta...

Nagyon tetszik! Az aljába miért lenne jó a gumi, nem szorítana?

Monika írta...

:) Ha látnád,hogy mi van rajtam!:)A lányom turizott valamikor egy kötött miniszoknyát: tökéletes derékmelegítő.:))))És ingyen volt.:)
Szuper ügyes vagy!