vidám bevásárlás - happy shopping

Remélem valóban vidámmá teszik a bevásárlást ezek a szatyrok a megajándékozottak számára. Óvó- és dadusnéniknek készültek, korábban szerettük volna már átadni, de elmaradt az az alkalom, amikorra terveztük. Így nemrégiben adta oda a most már elsős, az oviba visszalátogató kisfiam. Ő rajzolt, festett, a műveket pedig felvasalható fóliára nyomtattunk és fehér lepedővászonra vasaltam, így tartóssá és moshatóvá is váltak a képek. Ezekből lettek a szatyrokat díszítő zsebek.

I hope that shopping with these bags will be really happy for those who got them as a present. My second son, who is attendig the first class in school gave them to the ex nursery teachers and nurses. He drew and painted pictures that I ironed on white sheets after printing out. This way they are permanent and washable. I made pockets onto the bags using them.

6 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

hű, de jó ötlet! szépek a csíkos anyagok, és milyen jól mutatnak rajta a gyerekrajzok. ezek az igazi, szívvel-lélekkel készített ajándékok!

GumiPók írta...

Tényleg nagyon jó ötlet a vasalható matrica. A rózsaszín csíkos anyag pedig kifejezetten a kedvencem. Nagyon jó kis szatyrok lettek.

GumiPók írta...

Persze, hogy vasalható fóliát akartam írni.

Hajnal írta...

Nagyon szépek :)
Pont ilyesmit terveztem én is az óvónéniknek,de sajnos mi még nem értünk oda velük :( Hát lassan karácsonyi ajándék lesz belőle :D

borsoo írta...

Köszönöm szépen! Ezek a csíkosak tényleg nagyon jó anyagok, dolgozni is jó velük és az is előnyük, hogy elég vastagok nem kell bélelni de, hogy szebb legyen a varrás, franciavarrással oldottam meg az összeállításukat. Rajzokból/festményekből pedig van még (sőt fokozatosan egyre több :) ), így lehet, hogy még varrok majd szatyrokat

Mammka írta...

Óóóóó!♥