várakozás - expecting

Izgatott vagyok, mert pár nap (vagy kicsit több) múlva nagynéni leszek. Nagyon várjuk már a csöppséget, a gyerekeim is izgulnak nagyon a kicsi unokatestvér érkezése miatt. Húgom, a leendő Anyuka szeretné kipróbálni azt a kis pólyaszerű zsákot, amit ugyan meg is lehet venni, de egyrészt elég drágán adják  (az elkészítés után, ismerve az anyag és ráfordított időszükségletet még megdöbbentőbb, hogy mennyiért is), másrészt pedig mi jobban szerettük volna, ha a belső textil, ami ugye  a babával érintkezik is 100% természetes anyag. Így megkérdezett engem, meg tudnám-e varrni és én igent mondtam a fényképeket megnézve. Ennél azonban még egyszerűbb dolgom volt,  mivel a pontos mintát egy-két keresőszó beírása után megtaláltam ebben a könyvben, ráadásul még  maga a könyv sem kell ennek a darabnak az elkészítéséhez, mert  ennek a leírása teljesen ingyenesen letölthető, mint a könyvből egy próbadarab. Így nekiláttam és kívülre a húgom által vásárolt, szerintem nagyon helyes baglyos anyag került, belülre pedig puha flanel. A két réteget túl vékonynak találtuk volna, ezért a kettő közé még vékony flízt is varrtam. Ha készülődik a környezetetekben..esetleg Nálatok egy kicsi ember, akkor szeretettel ajánlom, élmény elkészíteni és persze nagy izgalommal várni a híreket, hogy mikor költözhet bele az apróság.
I am very excited because in a few days (or  a bit more, you never know) I am going to become an aunt. We are waiting for the new little baby, and so do my children who are also very excited about their future cousin. My sister asked me to sew a snuggler for them, though you can buy it, but on the one hand it is very expensive (knowing how much work and how much fabric needed), and on the other hand we wanted to have  a natural fabric for the inside layer, too. So she bought cotton with very sweet owl pattern for the outside and flanel for the inside. The two layers seemd a bit too thin, so we decided to use lining, too. It is a very easy project and you can find the free pattern and description here. I suggest you to try it if there is a baby coming in your family. It is really fun.

8 megjegyzés:

Hajnal írta...

Nagyon helyes lett,ügyes vagy :)
Először azt hittem,hogy mosható pelus :),de ez is praktikus gondolom :)

Zsuzsa írta...

Nagyon szép lett! Azt hittem már megvan a baba!

Tündérlátta írta...

Nagyon szép lett!!

GumiPók írta...

Egy ilyen baglyos cuccban biztosan nagyon jól érzi majd magát a kis jövevény. Még nem is láttam ilyen fazonú pólyát, leragadtam az angol pólyánál. :) Ötletes és nagyon jól sikerült!

borsoo írta...

Köszönöm!
Időközben meg is érkezett a kismanó :)

Berbar írta...

Szuper! Én az első babánál a vaterán vettem egy használtat 1500 Ft-ért. De az nyárias, vékony.
Nem vállalsz "megrendelésre"? Februárra jön a következő.... :))

borsoo írta...

Kedves Berbar!
Köszönöm! Nagyon szívesen vállalok, írj nekem egy elérhetőséget ide, vagy az oldalsávban a Copyright fül alatti szöveg végén látható címemre. Egyeztetünk :)

borsoo írta...

És persze gratulálok a második babához :)!!! Nekem is 2 februári van a négyből :)