sztegoszaurusz - stegosaurus

Hétvégére egy dinórajongó kisfiútól kapott születésnapi meghívást a kislányom. Ezt a kis táskát varrtam neki, amit egy szabad gépi hímzéssel készített sztegoszaurusszal díszítettem, a táskába pedig még pár apróságot is beletettünk. A kisfiú nagyon örült, igaz még csak szerda van, de ezen a héten minden nap láttam, hogy hozza magával az oviba és benne a különféle dinoszauruszait. Ez az igazán jó érzés, mikor sikerül örömet okozni.
 My daughter got an invitation to a birthday party last Sunday from a little boy who likes dinos very much. I sewed this little bag for him and used freehand machine stiching to embroider a stegosaurus on it. We put small things into the bag. The little boy was pleased and this week I have seen him taking the bag with him with his different dinos in it. Seeing how happy he is makes me very happy, too.

5 megjegyzés:

Timi írta...

Szuper lett a táska!!! Nem csoda, hogy ennyire tetszik a kisfiúnak :o)!
De valóban olyan jó érzés, amikor örülnek az ajándéknak...:o))

Zsuzsa írta...

És milyen jó érzés olyat kapni, ami hasznos is, és tetszik is :-)

MrsYarnart írta...

azért tetszenek nekem az ajándékaid, mert személyre szólóak!

borsoo írta...

Tegnap elmondta a kicsi fiú apukája, hogy telitalálat volt az ajándék, mert ő maga is hasonló táskával (mármint formára, szabásra)jár, így a kisfia most tudja utánozni és, hogy dinós az még a plusz...nagyon örültem, hogy sikerült ilyen örömet okozni. Örülök, hogy Nektek is tetszik :)

mANdarien írta...

I can imagine you feel happy with it ! Lucky boy who got such a lovely bag !