oldalzsebes - with side pockets

Hétvégén egyik este nekiálltam és a férjem egy szakadt nadrágjából varrtam egy oldalzsebes halásznadrágot a legkisebbnek. Nagyon kellett, mert sokat van kint a szabadban, hagyom  hadd bogarásszon, homokozzon és eközben óhatatlanul és jócskán koszolódnak is a nadrágok, így általában egy felvétel után a szennyestartóban kötnek ki. Az oldalzsebeket ezúttal egy szembehajtással tettem bővebbé, hogy elférjenek a kincsek...kövecskék (még mindig ezek a kedvencek), botok és egyéb apróságok.
One evening on the weekend I made these pants from one of my husband's torn pair of pants. I sewed it for my littlest.  He needs it very much as he spends most of the days outside looking for small insects or building in the sand-box. The result of being outside of course is a dirty pair of pants nearly every day so we need more changes. I made these pants with side pockets with a ply in the middle to make it roomy for the small pebbles (still the favourites), sticks and other tiny things.

4 megjegyzés:

Timi írta...

Tök szuper lett!!! :o)))

MrsYarnart írta...

hű, de jó! fantasztikus, milyen ötletes vagy.

Zsuzsa írta...

Nagyon vagány lett a nadrág. Mindig lenyűgöz, hogy milyen ügyesen szabsz! Amikor B-ról látok képeket, mindig az jut eszembe, ez a gyermek túl gyorsan nő :-)

Dóra írta...

Nagyon vagány!! :)