pöttyös, a kedvenc - dotty, the favourite

Sokmindenben kedvencünk a pöttyös és idén a  farsangi palettánkra is felkerült. Most ahogy ígértem elárulom mi készült az anyagokból, vagyis inkább mutatom, hadd beszéljenek a képek magukért. Kicsi Lányom és mostanában az egész ovis csoportjuk kedvence Pöttyös Panni, ez adta az ötletet. 
A Pöttyös Panni az óvodában c. könyvnek ez a régi változata van meg (és szinte az összes többi rész is még az én gyerekkoromból), a benne levő képek alapján próbáltam elkészíteni a megfelelő ruhát.
We like polka dot things very much and have this book among our favourites. It is about a little girl, she gets the name Dotty after having chicken pox and later she likes to wear dotty clothes. This gave the idea to the costume, as this is the favourite book these days in my little girl's group in the nursery (this is a series of books, but this part is about nursery school).

9 megjegyzés:

¡Quiero aprender! írta...

Quedó muy bonito! y casi diría que la nena salió del libro...
Saludos

erdoseva55 írta...

Ez nagyon jó ötlet volt! Gratulálok!
Nagyszerű jelmez! Ügyesen kitaláltad, s a kicsi lány nagyon édes benne!:)

Mtunde írta...

És ezt a jelmezt még hordhatja hétköznap is, mondjuk kötény nélkül. :)

borsoo írta...

¡Quiero aprender!: Muchas gracias :)!!!

Éva: Köszönöm szépen, nagyon szereti hordani az ovis farsang óta, szinte minden nap itthon is felveszi :)

Tünde: Igen, általában szeretek később hordható vagy hordhatóvá alakítható darabokat varrni

MrsYarnart írta...

de kedves ötlet! és milyen aranyos a ruhában a lányod, tökéletes Pöttyös Panni. nekem is megvannak még a pöttyös könyveim :)

Zsuzsa írta...

Nagyon szép ez a kisruha! Nekem M- jelmeze jobban tetszett:-)

borsoo írta...

Éva: köszönöm, ezek szerint Te is szeretted...mint kislánykorunkban szerintem mindenki, aki olvasta ezt a kedves könyvet

Zsuzsa: csak türelem, jön majd az is :)

Juli írta...

Hát ez nagyon durva! :-) Ha Fanni haja sötétebb lenne, akkor aztán tényleg úgy nézne ki, mint ha a könyvből lépett volna ki. Nagyon aranyos Pöttyös Panni volt a leányzó!

Helga írta...

Ez tüneményes!