bejelentkezés sorsolással - popping in with the winner

Többeknél olvastam már, hogy nehézségek, szomorúság és egyéb dolgok miatt nem jelentkeznek mostanában. Sajnos ez nálam sincs másképp, de mivel itt, ahogy a bemutatkozásban is írtam örömteli dolgokról szeretnék írni, most inkább hallgatok.
Sorsolni viszont szerettem volna már és ma meg is tettük a legkisebbel, úgyhogy gratulálunk a nyertesnek!! Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy el tudjam juttatni a párnádat!

Somehow it is the time of sadness and troubles in our family. This is why I rather keep in quiet here as my goal is to share happy moments. But I wanted To choose a winner for the pillow giveaway, so today my smallest pulled  a name! Congratulations!

6 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Gratulálok a nyertesnek! Mackó volt a közjegyző?

GumiPók írta...

Én is gratulálok Gyöngyinek, biztos, nagyon fog örülni neki.

Neked pedig kívánom, hogy jöjjenek rendbe a dolgok és tényleg örömteli eseményekről tudj beszámolni! Hiányolom a posztjaidat!

Otthon Művek írta...

Gratulálok a nyertesnek, neked pedig kívánom, hogy a dolgaid forduljanak jóra!

mirkka írta...

Kedves Borsoo, köszönjük, hogy a nehézségek közepette is időt szakítottál a sorsolásra. Remélem, hogy hamarosan megoldódnak a gondjaid.
Én személy szerint nagyon örülök, hogy Gyöngyi nyert, mert ő az én gyerekkori barátnőm és eddig még sosem nyert, úgyhogy biztos nagyon boldog lesz.

yoen írta...

Jaj, nagyon-nagyon köszönöm:))) Soha nem nyertem még semmit, és szívből örülök! Ráadásul telefonos fülest kaptam abban, hogy felfigyeljek erre az örömteli hírre:)
Én is kívánom, hogy a gondok vagy szomorok felhőit mielőbb oszlassák fel a napsugarak e szép ősz kék egén!

MrsYarnart írta...

gratulálok gyöngyinek, orsolya, veletek együttérzek gondjaitokban, bárcsak segíthetnék :(