pénteki párnás játék - friday pillow giveaway

Ahogy látjátok nem tudok túl sűrűn írni, megint eltelt több, mint egy hét. Most épp a 2 kisebb beteg, nem unatkozunk. Viszont mivel volt blogszülinap, arra gondoltam kicsit játszhatunk, ha van kedvetek.
Tovább folytatódott a párnavarrás nálam a tavaszi kezdeteket követően és készítettem nemrégiben ezt a 3 párnácskát (azért írom, hogy párnácska, mert méretüket tekintve olyan 24x30 cm-esek) is. Ha pedig tetszik Nektek valamelyik és szeretnétek megkapni írjátok meg megjegyzésben melyik az, szept. 30-án délig, és utána kisorsolom a nyertest. Szeretettel várlak Benneteket!
It's been more than a week again since I last wrote. Now my 2 younger children are ill, so we are not boring. But as there was the blog's anniversary I thought we can have a giveaway, too. After the spring pillow sewing I sewed little (about 24x30 cm) pillows again a  few weeks ago. Here they are, and if you like them and would like to have one of them, please leave me a comment and tell me which is your favourite. The giveaway ends on 30th Sept. at noon (GMT+1). After that I will randomly choose a winner. Good luck!

8 megjegyzés:

GumiPók írta...

Boldog szülinapot! :) Ha már választani lehet, akkor a középsőt szeretném. De nagyon szép mindegyik!

Juhmeli írta...

Boldog blogszülinapot kívánok én is!
Nagyon csinos párnák, nehéz dönteni, de azt hiszem a kockás lesz a befutó.
Jobbulást a kicsiknek!

yoen írta...

Ezennel gyarapítom a jókívánságok sorát:) Tényleg mindegyik szép! Nekem a pöttyös jött be, a baloldali, és nemcsak a pöttyök, a színek is.

MrsYarnart írta...

boldog blogszülinapot! gratulálok. és köszönjük a játékot. nagyon szépek lettek a párnák, a legjobban a jobb szélső tetszik :)

Zsuzsa írta...

Nekem is tetszenek a párnák :-) Ha nem kizáró ok, akkor én a kék-barna-zöld tetszik a legjobban!

mirkka írta...

Gratulálok az évfordulóhoz és a sikeres blogodhoz!
Én is szivesen részt veszek a sorsolásban.
Nekem az alábbi sorrend állt fel:
1. rózsás (középső)
2. kockás (jobb szélső)
3. pöttyös (bal szélső)
Nagyon köszönjük a kedves játékot! :)

Orsi írta...

Gratulálunk az évfordulóhoz és a szép alkotásaidhoz! Nekünk a pöttyös párnácska tetszik a legjobban és reménykedünk benne, hogy az 58 perc késésünk ellenére bekerülhetünk a kalapba : )! Jobbulást a gyerekeknek! Orsi

Timici írta...

Jobbulást a betegeskedőknek!!!
a játékról lemaradtam, ahogy általában szoktam, de sebaj, amúgy a középsőt választottam volna:)