húsvéti nyuszik - Easter bunnies

Végül elkészültem és sikerült meglepni a gyerekeket saját készítésű nyuszikkal. A képen eggyel többen vannak, mert sosem árt egy kis utánpótlás jól jöhet...bár amikor Zsuzsával elkezdtük gyártani őket más volt a cél, ami meghiúsult végül, de nem a mi hibánkból. Sebaj, biztos gazdára találnak majd előbb-utóbb a most használaton kívüli nyuszik. És van még kettő kiszabva, őket is összeállítom majd.
At last I managed to sew little bunnies for my children for Easter morning. In the picture there is one more, because when we started to make them with Zsuzsa, the aim was something different. It failed but was not our fault. Never mind, I am sure that we will find owners for the bunnies, and I will make at least two more, because they are already cut out.  

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

ááááá, nagyon édesek, főleg a kockás és a szürke pöttyös! :)

MrsYarnart írta...

nagyon aranyosak! gondolom, mennyre örültek a gyerekek! szép anyagokat választottál, a nyuszik formájáért egyszerűen odavagyok, olyan édesen bumfordiak, mint a nyuszikölykök!

Otthon Művek írta...

De helyesek!
Nekem a kis virágos...:)

Zsuzsi írta...

Nagyon nyuszik! :D

borsoo írta...

Köszön/öm/jük szépen! Én is nagyon megszerettem őket, bár az összevarrásuk nem a legegyszerűbb. A végeredmény viszont tényleg kárpótol, főleg a gyerekek öröme.