kis kuckó

Az utóbbi időben egy nagyon kedves megrendelő kívánságán dolgoztam, vagyis dolgoztunk, mert ahogy már mutattam részletet itt, kivette a munkából a részét a család is. Ki így, ki úgy. Ki tevékenyen segített, mint a kislányom, ki szépen kerülgette a kiterített darabokat, ki pedig türelemmel nézte a járókából, hogy mi folyik körülötte. Jó volt készíteni, nagyon izgultam, hogy minden passzol-e majd, de megérte. Két kedves kicsi lány vehette birtokba a kis kuckót, melynek darabjai itt készültek nálunk a két virágos tárolóval egyetemben. Igazi öröm volt olvasni, hogy boldogok voltak, mikor meglátták és remélem nagyon jókat játszanak majd. A terv a két kislány mamájának érdeme, mindent elmondott, leírt nekem, hogy szeretnének. A két állatos "panelen" kör alakú kukucskálók, "ablakok" vannak, a csíkoson pedig egy kis ajtó.
A gombok, amik láthatóak azt a célt szolgálják, hogy felcsavarható is a 3 "panel" és pántok segítségével felgombolható. Az ajtó ugyanígy, külön is felgombolható.
Nagyon örülök, hogy részt vehettem ebben a munkában és köszönöm, hogy ilyen hamar kaphattam képet a végeredményről, amit most itt megoszthatok.
Az sem titok, hogy máskor is készítenék ilyesmit szívesen, ha majd lesz rá igény.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szép lett. Nagy ötlet ez a kuckó! Ügyes vagy Te is, a szabásminta elkészítésért, a szép varrásért..., a kis segítőid is (ofkorsz:-), és az anyuka is a pontosan mért...Zs.

Timici írta...

nagyon szuper lett!!! le a kalappal elötted:o)

borsoo írta...

Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok!!!