lassacskán elkészül

...valami, amit most még nem árulhatok el. Csak annyit, hogy volt/van segítőm, aki a biztosítótűket sorba rakja, megszámolja...kivon-összead.

Azért, hogy mutassak valamit abból is, ami elkészült: felavattuk a kis kék mellény párját, a zöldet. Ha még emlékszik valaki, itt már megmutattam félkész állapotában. Sokminden van most ilyen félkész állapotban, remélem előbb-utóbb mindent sikerül befejezni még idejében.

A képeken még sok sk ruhadarab látható, a piros blúzt még régebben varrtam unokatesónak, és most, hogy kinőtte hozzánk került, a szoknya pedig barátnőm alkotása.
A legkisebbünkön látható nadrág is sk, azt is régebben, még  a kislányomnak varrtam. Sportosabb darab, kis zsebbel a bal szárán (ami most pont nem látszik), így most ez a kicsi fiú is bátran hordhatja :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha majd kidolgozom a házimunka okosít, szeretném a biztostűt számolós képet illusztrációnak elkérni :-)Zsuzsa (már megint nem tudok névvel írni...)

Névtelen írta...

Ha majd kidolgozom a házimunka okosít tételemet, szeretném a biztostűt számolós képet illusztrációnak elkérni :-)Zsuzsa (már megint nem tudok névvel írni...)

kedora írta...

Jó érzés, amikor visszaérnek hozzánk az általunk korábban varrt ruhák. Valamelyik nap Lucán csupa olyan ruhadarab volt amit vagy Te, vagy én varrtam. :-)

Timici írta...

nagyon szuper, hogy ennyi sk dolgot készítessz a gyerkőcöknek!:o)