vissza és előre - back and forth

Nem, nem vesztünk el, csak annyira sűrű volt (és még mindig az) minden, hogy alig-alig jutok ide. Pedig gyűlnek a fotók a különféle bejegyzésekhez....
Most vissza is tekintünk és előre is mert a képek farsang idején készültek, de ha a "kelléket" nézzük azt bátran és jó szívvel ajánlom, hogy akinek kedve tartja Húsvétra varrja meg. Nagyon kedves kis figura és amint látszik a Lúdas Matyi jelmez után már más szerepben, de továbbra is mindennapos résztvevője  a nagyobbik középsőm életének. A jelmezhez a lúdon kívül csak a nadrágot varrtam, az inget és mellényt kedves barátoktól a kalapot pedig a régi óvodából kaptuk kölcsön.
liba mintája a Húsvéti libák közül a  lány (csak belépés után elérhető) - pattern of the goose ("Húsvéti libák", lány=girl - available only after signing in)
No, we have not disappeared, only our life was (and is still ) very busy. I rarely come to this place and have no time to write although there are many pictures for different posts.
This one is looking back and forth at the same time, because the photos were taken at the time of the fancy dress parties, but I suggest those who feel like to sew something for Easter this goose. It was a "part" of my son's costume, but it has been playing an important role in his life since then. For the costume itself I sewed the pants, too, the shirt and vest were from our friends, and we borrowed the hat from his former nursery school.

2 megjegyzés:

MrsYarnart írta...

nagyon aranyos a kis liba, hát még matyi, a libapásztor :) nagyon ötletes jelmez, és milyen mutatós!

Mtunde írta...

Annak idején nagymamám varrt nekünk egyik húsvétra egy libacsaládot. Talán még valahol meg is vannak??? Olyan jó, amikor a gyerekeink szeretik is, amit csinálunk.