párnák - log cabin

Sok új párna és sok régi párnának való új huzat kellene, de igazán nem motivált semmi, hogy ezeket csináljam (magunknak, mert ajándékba szoktam varrni), annyi minden más varrni, kötnivaló is van. Eddig nem motivált, de most... Mert ebben a blogban egy nagyon jó kezdeményezést találtam és gondoltam benevezek.

Blogger's Pillow Party

 Már csak azért is, hogy idén legalább 12 párnával bővüljön a készlet, ha nem is tartjuk meg az összeset (és remélem sikerül majd tényleg ennyit varrnom). Itt van tehát az első, amit már elég rég kezdtem el és UFO-ként élte életét, de most végre befejeztem. A színoldalát log cabin blokk alapján varrtam, majd flízzel és még egy réteg anyaggal "szendvicseltem" és szabad gépi tűzéssel tűztem. Hátulja teljesen sima sárga, a huzat rejtett cipzárral záródik.


I'd like to have more pillows in the flat, but until now nothing motivated me to sew more (for ourselves, because I like to sew pillows and often make them as a gift). Now I found in this blog the party and thought to play, hoping that I can sew pillows for each month. This is my first that lived for a long time as an UFO, but now it's finished.
The top is a simple log cabin block, but I like the colours and after piecing it together I used free motion quilting technique. Hopefully it'll live on our couch.

4 megjegyzés:

Rachel at Stitched in Color írta...

So glad that this was the push you needed to sew for yourself. Thanks for joining in!

MrsYarnart írta...

Nagyon szép, vidám színe van! Tetszenek a dolgaid, szeretem nézegetni a blogodat, és megtisztelnél, ha elfogadnál tőlem egy díjat.

Timici írta...

szuper lett, micsoda bátor anygaválasztás és kombináció, na ehhez én nyúl vagyok:(
Tavaly vettem 2 párna belsőt, azóta is csak várják hogy huzatot varrjak rájuk:(
Neked viszont kitartást ehhez a szuper kezdeményezéshez!

borsoo írta...

Rachel : thank you for the opportunity to take part in :)

MrsYarnart : köszönöm szépen, mind a dícséretet, mind a díjat

Timi : köszönöm, remélem lesz kitartás