csíkos felső

Az oviban a fiúk rövidujjú pólóban voltak bent egész nap, mert elég meleg van mindig. De a kislányom fázósabb. Neki is rövidujjúakkal készültem az ovikezdésre, hogy legyen mindig elég de ő jobban szereti a hosszúujjúakat. Ezért varrtam neki most ezt a rózsaszín csíkosat,  és még kiszabva vár egy virágmintás vékony pólóanyag is. A szabásmintát egy régebbi, a burda honlapján már nem elérhető szabásmintacsomag felsőjének átalakításával készítettem (az eredetinek húzott az eleje, harangujjú és rövidebb a derékrésze)

3 megjegyzés:

Timici írta...

szuper lett a póló:o) kislányod nagyon kis helyes!!! én is úgy szeretnék egy szöszi lánykát!!!! (aki hallja adja át!:o)))
pólót még nem mertem varrni, félek a nyaka szegésétől:/

borsoo írta...

köszönöm, drukkolok, nekünk is harmadikra lett kislány :)
A nyaka szegése nem olyan bonyolult (de tudom sokan nem mernek pólóanyagot sima géppel varrni - eleinte én is így voltam), gondoltam, hogy csinálok egy képes leírást, hogyan is csinálom én, érdekelne esetleg? Ha igen akkor valamikor nekiállok, úgyis készülök még varrni pólókat a fiúknak is.

Timici írta...

köszi a drukkot, de múlt héten és mai is megerősítették, hogy fiú lesz:o))) az uram azt mondta 4.ről ne is álmodjak:(, szóval mi már lányka nélkül maradunk sajnos...

de hogy a lényegről is írjak:
NANÁ! hogy érdekelne képes leírás!!! szívesen varrnék én is a fiúknak pólót, lévén, hogy Bencém nagyon nem konfekció méret(magas és vékony) és ha azt mondod, hogy nem ördöngősség a nyaka, én elhiszem Neked:o), köszi előre is a leírást(bármikor is);o)