Textil állatok 14.: süni - Fabric animals 14.: hedgehog

Több mint, egy éve nem jelentkeztem bejegyzéssel, aminek sok oka volt. Az egyikről készültem / készülök írni is, de megpróbálom majd rövidre fogni. Most inkább a textil állatos sorozatot folytatom, bár az egy év alatt nem ő lenne a következő a sorban, viszont, visszakeresni minden azóta készült állatkát elég sok idő lenne, így inkább az aktuálissal folytatom, aki egy picike süni. Saját szabásminta alapján varrtam és ma indult útnak egy levél kíséretében az egyik táborozó gyerkőcömnek. Elinduláskor kérte, hogy varrjak neki valamit (lehetőleg sünit), bár már nem számítottam rá, hogy még igényli. Ezért már csak az utazás után varrtam meg és ezért indult ma egy borítékban útra. A tüskékhez jobb lett volna valami más anyag, de most hirtelen ez volt itthon.
It has been more than a year since I wrote something here. Many things have happened and one of them is among my plans to write about, but I try to shorten the story a bit. Now I continue to show you the fabric animals and the next one is this little hedgehog. However I made lot of other creatures during the last year I thought not to look for old photos and stories but show the new ones. This hedgehog was made to my son's 'order' who went to a camp for a week, though I had not thought he wanted something like this. That is why it has been sent today by mail in an envelope to him.

2 megjegyzés:

Zsangyal írta...

Ez egy sün, akit meg lehet simogatni! :) Egyik kedvenc mesém volt! Szerintem tüskék nélkül is tökéletes!

borsoo írta...

Kedves Zsangyal, teljesen igazad van, nekem eszembe sem jutott, pedig én is nagyon szerettem azt a mesét. Elő is veszem a könyvet a gyerekeknek, milyen jó, hogy emlékeztettél!!!! Köszönöm!