tag:blogger.com,1999:blog-20501366254976710.post8594319573586203142..comments2023-09-26T13:00:04.401+02:00Comments on borsoo: a mi lucasütink - our cake for Lucia's dayborsoohttp://www.blogger.com/profile/05082925395060915692noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-20501366254976710.post-87662580080019766522011-12-14T18:25:07.793+01:002011-12-14T18:25:07.793+01:00Nem, szerintem sincs íze a sáfránynak, csak a szin...Nem, szerintem sincs íze a sáfránynak, csak a szinezés miatt szokták beletenni, de a tojással vagy nélküle kérdés, azért már más végeredményt hoz, szerintem. Egyszer majd kipróbálom tojás nélkül is, úgyis kérték, hogy "legyen ilyen holnap is...!!", hát ha nem is ma..vagy a héten de vmikor sütök megint.borsoohttps://www.blogger.com/profile/05082925395060915692noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-20501366254976710.post-9945357260075757462011-12-14T15:01:09.635+01:002011-12-14T15:01:09.635+01:00Wow...egyébként a sáfránynak van íze? Én azt gondo...Wow...egyébként a sáfránynak van íze? Én azt gondolom, az csak virágpor és sárga színe lesz tőle, vagy nem? Gondoltam, h finom, mert a svédek péksütik nagyon-nagyon finomak!Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/11510543606501532980noreply@blogger.com